Inloggen Contact

Colofon

Waddenwandelen© is een project van Landschapsbeheer Groningen en Friesland en Landschap Noord-Holland. ANWB en Wandelnet zijn vaste partners.

Bent u op zoek naar algemene informatie over de projectorganisaties? Kijk dan op:

Landschap Noord-Holland
Landschapsbeheer Friesland
Landschapsbeheer Groningen

Andere gerelateerde sites zijn:

www.historischepaden.nl
www.oudepadennieuwewegen.nl
www.noordhollandpad.nl
www.wandelnet.nl
www.routes.nl
www.anwb.nl
www.waddenpost.nl

Financiering

Waddenwandelen© is mogelijk gemaakt door financiering van het Waddenfonds (90%) en cofinanciering (10%) van de provincies Groningen, Fryslân en Noord-Holland en de Groninger gemeenten De Marne, Eemsmond, Winsum, Delfzijl en Reiderland.

Projectgroep:

Waddenwandelen is ontwikkeld door een grote groep enthousiastelingen, zowel professionals als vrijwilligers. De vaste projectgroep bestond uit: Wendy Klazenga, Ivon Benus, Ine Bielevelt, Jacqueline de Milliano, Teatske van Dalen, Karin Sjoukes, Jamna Wooldrik, Kees Terwisscha van Scheltinga, Arthur Schaafsma, Nicky Schuurman, Inge Plaatsman en Erik Neef (ANWB).

Redactie

De redactie van deze site berust bij de projectgroep Waddenwandelen. Zowel de informatie, als de teksten en het beeldmateriaal vallen onder het copyright van de projectorganisaties. Het copyright van de foto’s berust bij de ANWB (Tijs Vuurenhout), Jonathan Andrew (Amsterdam), Rienk Terpstra en Waddenwandelen. De teksten zijn verzorgd door Schrijfburo Terwisscha & Wagenaar uit Leeuwarden, de vormgeving door G2K uit Groningen en de ICT en realisatie zijn in handen van Knowlogy uit Groningen, waarbij gebruik wordt gemaakt van het data-platform Jimbo (ook gebruikt door provincies Fryslân, Groningen en Drenthe). 

Meer weten? 

U kunt contact opnemen met projectleider Karin Sjoukes, tel: 0512-383800 of communicatieadviseur Kees Terwisscha van Scheltinga, tel: 06-46011200.

 

image

image

image