Inloggen Contact

Buitendijks gebied Fryslân afgesloten om vogelgriep!

 

In verband met de vogelgriep is het buitendijkse gebied tussen Zwarte Haan en de veerdam bij Holwerd afgesloten. Dit geldt ook voor de routedelen die in dit gebied lopen. Er komen waarschuwingsborden te staan.

 

Zie ook:  http://www.lc.nl/friesland/Buitendijks-gebied-afgesloten-om-vogelgriep-21837516.html 

Waddenwandelen

Waddenwandelen is ruim 1200 kilometer wandelplezier aan weerszijde van werelderfgoed Waddenzee. Ontdek de oude cultuurlandschappen, de gevarieerde natuur en de rijke cultuurhistorie van kust en eilanden. Ervaar de rust en de ruimte, de schilderachtige luchten. Voel de wind door uw haren, proef het zout op uw lippen, hoor de zeemeeuwen krijsen en geniet van het uitzicht over het droogvallende Wad.

Waddenwandelen is er voor alle wandelaars. Of u nu van een ommetje houdt of van lange afstanden, van een middagje op pad of meerdaagse tochten, met Waddenwandelen stelt u zelf uw route samen en kiest u de wandeling die bij u past. Onder dagwandelingen vindt u een aantal routes die door kenners van de regio zijn uitgezet. Deze routes zijn rond de twintig kilometer lang en voeren langs de mooiste plekjes in het waddengebied.

Historische wandelpaden

Waddenwandelen loopt waar mogelijk over historische paden.  Jaagpaden, school- en kerkpaden, schouw- en kwelderpaden, oude handels- en pelgrimsroutes en slapende binnendijken. In Groningen en Noord-Holland maken ook boerenlandpaden deel uit van het netwerk. 

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Over bijvoorbeeld routes, bewegwijzering of Waddenwandelen in het algemeen? Laat het ons weten

 

Medewandelaars

Video's

Getwitter