Inloggen Contact

Waddenwandelen-app tijdelijk slecht bereikbaar

 

Momenteel ondervinden wij problemen met de Waddenwandelen-app. Excuses voor het ongemak!

Waddenwandelen

Waddenwandelen is ruim 1200 kilometer wandelplezier aan weerszijde van werelderfgoed Waddenzee. Ontdek de oude cultuurlandschappen, de gevarieerde natuur en de rijke cultuurhistorie van kust en eilanden. Ervaar de rust en de ruimte, de schilderachtige luchten. Voel de wind door uw haren, proef het zout op uw lippen, hoor de zeemeeuwen krijsen en geniet van het uitzicht over het droogvallende Wad.

Waddenwandelen is er voor alle wandelaars. Of u nu van een ommetje houdt of van lange afstanden, van een middagje op pad of meerdaagse tochten, met Waddenwandelen stelt u zelf uw route samen en kiest u de wandeling die bij u past. Onder dagwandelingen vindt u een aantal routes die door kenners van de regio zijn uitgezet. Deze routes zijn rond de twintig kilometer lang en voeren langs de mooiste plekjes in het waddengebied.

Historische wandelpaden

Waddenwandelen loopt waar mogelijk over historische paden.  Jaagpaden, school- en kerkpaden, schouw- en kwelderpaden, oude handels- en pelgrimsroutes en slapende binnendijken. In Groningen en Noord-Holland maken ook boerenlandpaden deel uit van het netwerk. 

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Over bijvoorbeeld routes, bewegwijzering of Waddenwandelen in het algemeen? Laat het ons weten

 

Medewandelaars

Video's

Getwitter